Wat is er leuker dan nieuwe dingen ontdekken? Als je nieuwsgierig bent kijk je met een open blik naar de wereld om je heen. Want in alles kan iets nieuws zitten. Overal valt wel iets te ontdekken. Dat is het avontuur dat trekt. En wie avonturen beleeft heeft veel te vertellen.
Het leven is net een boek bestaande uit vele verhalen van willekeurige lengte. Zelf ben je zowel schrijver als hoofdpersoon. Het ene verhaal is alleen van jou terwijl andere verhalen samen geschreven worden. Niet altijd speel je dezelfde rol. Zo ben ik soms fotograaf, muzikant, trainer, atleet, schrijver, chauffeur, adviseur, marketeer, techneut, entrepeneur, (klein)zoon of broer. Ik denk dat daarom de vraag 'Wie ben ik?' vaak zo moeilijk te beantwoorden is.
Voor Brandpunt Fotografie ben ik fotograaf. Ik richt mij voornamelijk op portret- en voedselfotografie. Dit doe ik in opdracht van anderen of mijzelf. Verder experimenteer ik in mijn vrije tijd graag met (macro-)fotografie in de natuur.
De vrijheid roept. Een leven dat niet begrensd wordt door een negen tot vijf mentaliteit. Onafhankelijk zijn is spannend omdat je geen houvast hebt. Dus zoek je het bij jezelf. Bij wat jij belangrijk vindt. Je eigen normen en waarden. En daarmee kun je ook een voorbeeld zijn voor anderen. Ze motiveren en inspireren. Dat is het mooiste van onafhankelijkheid.

Other projects you might like

Back to Top